Vem är jag?

Mitt namn är Heidi Nergård Larsson, född 1973. Jag bor i Torsåker. Ett litet samhälle i västra Gästrikland. Ursprungligen kommer jag från Trysil, Norge. Jag kom hit til Sverige redan när jag var fem år, med min mor och min syster. Jag är gift sedan 2010. Har två vuxna barn och ett bonusbarn (alla tre är vuxna)

Jag är en jordnära, trygg och glad kvinna som Älskar att Leva.

I nästan hela mitt vuxna liv har jag varit en sökare. Jag har sökt efter en djupare mening med livet. Som många andra med mig kom jag till ett vägskäl i livet då hela min existens ställdes på sin spets. Jag ställde mig själv frågorna den dagen " Vem är JAG, Vad gör jag här på jorden och Finns det ett högre syfte med vår existens?" 

Min slutsats var att det måste finnas ett högre syfte, mer än att vi föds som obetydliga individer i hela denna stora skapelse. Detta har varit min drivkraft genom livet, i både med och motgång. På detta sätt har jag utforskat livets många sidor. Jag har lärt mig om hur allt hänger samman i en enda stor väv av osynliga trådar. Vi är alla förbundna till varandra på energinivå. Allt vi gör mot andra gör vi också mot oss själva. Ju större insikt jag fått genom livet, desto mer inser jag hur lite jag egentligen förstår om vårt stora komplexa universum. Ödmjukheten och tacksamheten att få vara här och uppleva livet är stort.

Bara genom att själv uppleva livets alla sidor, genom medveten medvetenhet kan vi lära oss om oss själva på djupet. Om våra rädslor, känslor, vårt ego, våra sinnen och framför allt komma till insikt om vad sann kärlek verkligen innebär. För mig har det varit viktigt att ta ansvar för min egen personliga  utveckling. Dels för att nå inre frid men också för att bidra medvetet till en mer kärleksfull värld. Vi kan alla göra skillnad. När vi når vårt hjärta, den inre kärnan så jublar Själen. 

För mig är vi alla värda lika mycket. Var och en av oss är ett uttryck av det gudomliga. 

Min livsfilosofi finns med mig i allt jag gör. Även i min verksamhet. Jag har byggt min dröm genom att skapa det som ger mig harmoni och glädje i själen. Jag brinner för det jag gör. Hela min verksamhet bygger på en nära relation till mig själv och mina medmänniskor.Jag har alltid ditt och mitt bästa i fokus. Där samspelet mellan mig och kunden/klienten bygger på trygghet, tillit och glädje. Kundens/klientens bästa kommer alltid först.

Balans och harmoni i kropp och själ är nyckelord för mig, i mitt privata liv och i mitt arbete. Balans och harmoni kan vi nå genom att lära känna oss själva på alla nivåer av vårt varande. Fysiskt, mentalt och andligt (Kropp Själ och Ande).Vad behöver vi just Här och NU för att må så bra som möjligt? Kanske behöver vi äta lite hälsosammare, eller ge kroppen lite fysisk uppmärksamhet. Kanske behöver vi ge vår själ lite uppmärksamhet, ge oss själva tid att landa i vårt eget NU. Bara andas och vara alldeles tyst för att nå just den där punkten i oss själva, där vi kan höra vår egen inre röst, vår egen unika sång, vår själ ❤